Verkkokaupat

Verkkokauppa · verkkokaupat · verkkokauppoja

Hakuehdolla verkkokaupat löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

Hirvensalon Apteekki TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, apotek, verkkokauppa

Tarjoamme teille täyden palvelun apteekkipalvelut sekä terveydenhoidon asiantuntemusta helposti ja nopeasti lähelläsi. Toimintamme perusajatuksena on asiakaslähtöisyys. Haluamme auttaa ja palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin sekä ongelmatilanteissa että normaalin apteekkikäynnin yhteydessä. Hirvensalon Apteekki tarjoaa kanta-asiakkailleen merkittäviä etuja.

 

Johanna Kaihdin - Kaihdinliike Turku TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihdinliike, markiiseja

Johanna Kaihdin on kaihtimien erikoisliike Turussa Eerikinkadulla. Valikoimiimme kuuluu valtava määrä erinlaisia kaihtimia ja markiiseja. Sälekaihtimet, rullakaihtimet, parvekekaihtimet ym. Nyt myös peililiukuovet. Palvelemme Teitä yli 30 vuoden pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Myymme, huollamme ja asennamme kaikki kaihtimet ja markiisit yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Verkkokauppa. Katso lisää www.johannakaihdin.fi.

Aihepiiri:Johanna Kaihdin verkkokauppa
 

Jimm's PC-store Oy TURKU

Verkkokauppa, viihde-elektroniikka, pelikauppa

Jimm's Pc-Store on täyden palvelun ATK-liike yksityisille ja yrityksille. Meiltä löydät halutut ja kuumat uutuustuotteet nopeasti oman maahantuonnin ansiosta. Asennus- ja huoltopalvelut, testaukset ja vikaselvitykset saat kauttamme nopeasti ja helposti. Olemme erikoistuneet haastavien projektien toteuttamiseen. Käy ensin verkkokaupassamme valitsemassa parhaat komponentit ja laitteet - saat toimivan paketin. Klikkaa kotisivulle ja web-myyntiin!

 

Wear IT TURKU

Vaatteiden tukkumyyntiä, vaateliike, verkkokauppa

Wear IT on rennon pukeutumisen erikoisliike Turussa Kauppiaskadulla. Meillä on suuri valikoima katumuoti- vaatteita, mm. Neff, Ecko MMA, Joker Brand, Pelle Pelle, Dickies, LRG, ja New Era sekä paljon muita merkkejä. Snapback lippikset, pipot, takit, hupparit, paidat, housut, kengät, vyöt ja laukut. Löydät liikkeestämme kaikki näyttävään katumuotiin. Tervetuloa! www.wearit.fi.

Palvelu:Katumuoti verkkokauppa
 

AIDOLA Design Shop TURKU

Vaateliike, vähittäismyyntiä, käsityömyymälä

AIDOLAsta löydät korkealuokkaiset OLEANA neuleet, kaulahuivit, rannekkeet, topit sekä merinovillaiset pehmeät ja upeat huovat. Silkkihameet viimeistelevät asusi. Asusteita ja koruja useilta valmistajalta, erikoisuutena poronnahasta valmistetut laukut ja korut. Talvikaudella myynnissä Aki Choklat for Lahtiset huopasaapikkaat, -tossut ja -laukut. Kaikki tuotteet Made in Finland tai Made in Norway. Fair Made! Lisää www.aidola.fi.

Palvelu:verkkokauppa
 

TekniikkaCenter Turku TURKU

Kauppakamarin jäsen

Työkalujen tukkumyyntiä, verkkokauppaa, työkalutukku, verkkokauppa

Tekniikkacenter palvelee teollisuutta jo 25 v kokemuksella. Laakeriosastolta tuotteet laakerointiin, voimansiirtoon ja kunnossapitoon. Työkaluosastolta koneet ja laitteet kaikkiin tarpeisiin.

 

Pyhän Henrikin Apteekki TURKU

Kauppakamarin jäsenS-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, verkkokauppa

Uudistunut Pyhän Henrikin Apteekki on avannut uudenlaisen apteekkimyymälän Itäharjun Prisman yhteyteen. Uudenlaista palvelutasoa Turussa edustaa Drive-in -tyyppinen palvelupiste, johon asiakkaamme voivat ajaa suoraan omalla autollaan ja hoitaa lääke- ja muut apteekkituotehankinnat kätevästi ja nopeasti autostaan nousematta. Turun ensimmäinen apteekkikäytössä oleva lääkekeruuautomaatti lyhentää jonotusaikoja nopeuttamalla ja yksinkertaistamalla erityisesti reseptilääkkeiden toimitusta.

 

Lastentarvikeliike Babytown TURKU

Lastentarvikeliike

Lastentarvikkeet liikkeestämme ja verkkokaupastamme. Meiltä tarvikkeet lapselle ja äidille sekä kalusteet lastenhuoneeseen. Tuotemerkkejämme ovat Babypoint, Bambolina, Canpol babies, Chicco, Concord, Cybex, Esprit, Hauck, i coo, Jedo, Kiddy, Ora, Pikku Piia, Skidi, Tako ja Zooty. Verkkokaupassamme joustavat maksuehdot ja nopeat, edulliset toimitukset. Katso kaupan uutiset: liikkessämme ensiesittelyjä ja tuotemerkkien edustajia. Katso myös kuukauden huipputarjouksemme ja pakettitarjouksemme!

Palvelu:lastentarvikkeiden verkkokauppa
 

Sisustustoimisto Bellava RAISIO

Sisustusta, sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelija, verkkokauppa

Bellava on sisustussuunnitteluun ja -konsultointiin erikoistunut yritys, jonka toimialueeseen kuuluvat Turku ja Turun seutu. Pieni ja idyllinen showroom sijaitsee Raisiossa ja on auki sopimuksen mukaan. Yksilölliset sisustustuotteet löydät verkkokaupasta 24h/vrk. Kun olet vailla vinkkejä tai suunnitelmaa kotisi sisustamiseen, varaa aika ja tule tutustumaan! Oli tarve pieni tai suuri.

 

Varsinais-Suomen Turvallisuuskoulutus - Varsinais Suomen Sammutinhuolto SALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Työturvallisuuskoulutusta, verkkokauppa, koulutuspalveluita, turvallisuuspalveluita

Varsinais-Suomen Turvallisuuskoulutus tarjoaa asiakkailleen turvallisuuskorttikursseja, turvallisuuspalveluja sekä räätälöityä turvallisuuskoulutusta. Tarjoamme myös kuljettajien ammattipätevyyden jatko-opetusta. Kouluttajana toimii turvallisuuden ammattilainen. Toimialueena on Lounais- Suomen lisäksi koko maa. Suoritamme myös käsisammuttimien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojan tarkastukset. Myymme alkusammutuskalustoa. Teemme myös henkilökuntanne id-kortit!

 
 

Pikku Vihreä Oy TURKU

Jätehuoltoa

Pikku Vihreä Oy on vuonna 1992 perustettu, ekologisiin käymälöihin ja kompostointiin perustuva erikoisliike. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin kohteisiin kuten mökeille, retkeilyalueille, saaristoon ja yksityisasuntoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aihepiiri:verkkokauppa
 
 

Baobab Baby - Baobab Kids & Lifestyle TURKU

äitiysvaatteita, lastenvaateliike, lastentarvikeliike

Baobab Kids & lifestyle on Turun keskustasta löytyvä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka tarjoaa värikkäitä, retro- ja rock-henkisiä vaatteita persoonallisille perheille (per.2006 ent. Baobab Baby). Valikoimista löytyvät myös mm. pohjoismaiset lastenvaatteet, jenkkikassit, nostalgiset puulelut ja hahmot kuten Mikko Mallikas, Myyrä ja Barbapapa sekä laadukkaat lastentarvikkeet. Myymälään esteetön pääsy vaunuilla. TERVETULOA IHANILLE OSTOKSILLE ITSELLE TAI LAHJAKSI!

Palvelu:Verkkokauppa Turku
 
 

Raision Laukku

Jääkiekkovarusteiden korjausta, verkkokauppa

Raision Laukku on urheiluvarusteiden korjaukseen erikoistunut yritys. Ompelupalvelumme korjaa mm. jääkiekkovarusteita. Puheluihin vastaamme ma - pe klo 10 - 17.

 
 

Laatutarvike

Verkkokauppa, toimistotarvikeliike, toimistotarvikkeiden tukkumyyntiä, toimistotarvikkeita

Laatutarvike on Suomalainen nettikauppa, jossa hinnat on aina kohillaan riippumatta siitä mitä ostat. Se on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaille, julkishallinnolle, jälleenmyyjille sekä kuluttajille. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita konttorituotteita jokapäiväiseen toimintaan nopealla toimitusajalla sekä edullisin toimituskuluin. Käytännön liiketoimintaan tarjoamme tarpeisiin soveltuvat taloushallinto-ohjelmistot sekä niihin jo valmiiksi integroidut nettikaupat mainostoimistopalvelulla.

 
 

Humaliston Sähkö - Turun Sähkötukku Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Valaisimia, sähkötarvikkeita

Valot, lamput, kaapelit ja sähkötarvikkeet Manhattanin myymälästämme. Seudun laajin valikoima valaisimia, aurinkopaneeleita, kytkimiä ja sähkötarvikkeita. Tuotteiden lisäksi kunnia-asiamme on palvelu. Asiointi meillä on helppoa: pysäköit autosi ilmaiseksi suoraan myymälämme oven eteen. Myymälässämme sinua palvelevat osaavat myyjät, joiden neuvojen avulla vältyt vääriltä ostoksilta, ja saat kerralla kaiken tarpeellisen mukaasi. Myös sähköasennukset Turun ja Helsingin alueilla.

Palvelu:verkkokauppa
 
 

Eläintarvikekauppa.fi

Lemmikkieläintarvikkeita, verkkokauppa, eläintarvikeliike

Meiltä lemmikkille tarvikkeet kuten koiratarvikkeet, koirankoppi, koiraportti, sitruunapanta yms.

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun seutuoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.