Verkkokaupat

Verkkokauppa · verkkokaupat · verkkokauppoja

Hakuehdolla verkkokaupat löytyi yhteensä 28 yritystä. Tulokset 1—20:

Jimm's PC-store Oy TURKU

Verkkokauppa, viihde-elektroniikka, pelikauppa

Jimm's Pc-Store on täyden palvelun ATK-liike yksityisille ja yrityksille. Meiltä löydät halutut ja kuumat uutuustuotteet nopeasti oman maahantuonnin ansiosta. Asennus- ja huoltopalvelut, testaukset ja vikaselvitykset saat kauttamme nopeasti ja helposti. Olemme erikoistuneet haastavien projektien toteuttamiseen. Käy ensin verkkokaupassamme valitsemassa parhaat komponentit ja laitteet - saat toimivan paketin. Klikkaa kotisivulle ja web-myyntiin!

 

TekniikkaCenter Turku TURKU

Kauppakamarin jäsen

Verkkokauppa, työkalutukku, verkkokauppaa, työkalujen tukkumyyntiä

Tekniikkacenter palvelee teollisuutta jo 25 v kokemuksella. Laakeriosastolta tuotteet laakerointiin, voimansiirtoon ja kunnossapitoon. Työkaluosastolta koneet ja laitteet kaikkiin tarpeisiin.

 

DNA Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Tietoliikennepalveluja, nettikauppa, mobiilipalveluita

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. DNA:lla on yli 3,5 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Palvelu:nettikauppa
 
 

Pikku Vihreä Oy TURKU

Jätehuoltoa

Pikku Vihreä Oy on vuonna 1992 perustettu, ekologisiin käymälöihin ja kompostointiin perustuva erikoisliike. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin kohteisiin kuten mökeille, retkeilyalueille, saaristoon ja yksityisasuntoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aihepiiri:verkkokauppa
 
 

Pyhän Henrikin Apteekki TURKU

Kauppakamarin jäsenS-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki

Uudistunut Pyhän Henrikin Apteekki on avannut uudenlaisen apteekkimyymälän Itäharjun Prisman yhteyteen. Uudenlaista palvelutasoa Turussa edustaa Drive-in -tyyppinen palvelupiste, johon asiakkaamme voivat ajaa suoraan omalla autollaan ja hoitaa lääke- ja muut apteekkituotehankinnat kätevästi ja nopeasti autostaan nousematta. Turun ensimmäinen apteekkikäytössä oleva lääkekeruuautomaatti lyhentää jonotusaikoja nopeuttamalla ja yksinkertaistamalla erityisesti reseptilääkkeiden toimitusta.

 
 

Laatutarvike

Verkkokauppa, toimistotarvikeliike, toimistotarvikkeiden tukkumyyntiä, toimistotarvikkeita

Laatutarvike on Suomalainen nettikauppa, jossa hinnat on aina kohillaan riippumatta siitä mitä ostat. Se on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaille, julkishallinnolle, jälleenmyyjille sekä kuluttajille. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita konttorituotteita jokapäiväiseen toimintaan nopealla toimitusajalla sekä edullisin toimituskuluin. Käytännön liiketoimintaan tarjoamme tarpeisiin soveltuvat taloushallinto-ohjelmistot sekä niihin jo valmiiksi integroidut nettikaupat mainostoimistopalvelulla.

 
 

Eläintarvikekauppa.fi

Eläintarvikeliike, verkkokauppa, lemmikkieläintarvikkeita

Meiltä lemmikkille tarvikkeet kuten koiratarvikkeet, koirankoppi, koiraportti, sitruunapanta yms.

 
 
 
 
 
 

F-Musiikki Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Musiikkiliike, soitinliike, verkkokauppa

Yhteystiedot: F-Musiikki - Verkkokauppa
010-320 7333

 
 

Skarambola Oy RUSKO

Verkkokauppa

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun seutuoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.