Verkkokaupat

Verkkokauppa · verkkokaupat · verkkokauppoja

Hakuehdolla verkkokaupat löytyi yhteensä 29 yritystä. Tulokset 1—20:

Jimm's PC-store Oy TURKU

Verkkokauppa, viihde-elektroniikka, pelikauppa

Jimm's Pc-Store on täyden palvelun ATK-liike yksityisille ja yrityksille. Meiltä löydät halutut ja kuumat uutuustuotteet nopeasti oman maahantuonnin ansiosta. Asennus- ja huoltopalvelut, testaukset ja vikaselvitykset saat kauttamme nopeasti ja helposti. Olemme erikoistuneet haastavien projektien toteuttamiseen. Käy ensin verkkokaupassamme valitsemassa parhaat komponentit ja laitteet - saat toimivan paketin. Klikkaa kotisivulle ja web-myyntiin!

 

TekniikkaCenter Turku TURKU

Kauppakamarin jäsen

Työkalujen tukkumyyntiä, verkkokauppaa, työkalutukku, verkkokauppa

Tekniikkacenter palvelee teollisuutta jo 25 v kokemuksella. Laakeriosastolta tuotteet laakerointiin, voimansiirtoon ja kunnossapitoon. Työkaluosastolta koneet ja laitteet kaikkiin tarpeisiin.

 

Varsinais-Suomen Turvallisuuskoulutus - Varsinais Suomen Sammutinhuolto SALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Työturvallisuuskoulutusta, verkkokauppa, koulutuspalveluita, turvallisuuspalveluita

Varsinais-Suomen Turvallisuuskoulutus tarjoaa asiakkailleen turvallisuuskorttikursseja, turvallisuuspalveluja sekä räätälöityä turvallisuuskoulutusta. Tarjoamme myös kuljettajien ammattipätevyyden jatko-opetusta. Kouluttajana toimii turvallisuuden ammattilainen. Toimialueena on Lounais- Suomen lisäksi koko maa. Suoritamme myös käsisammuttimien tarkastukset ja huollot sekä väestönsuojan tarkastukset. Myymme alkusammutuskalustoa. Teemme myös henkilökuntanne id-kortit!

 
 

Pikku Vihreä Oy TURKU

Jätehuoltoa

Pikku Vihreä Oy on vuonna 1992 perustettu, ekologisiin käymälöihin ja kompostointiin perustuva erikoisliike. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin kohteisiin kuten mökeille, retkeilyalueille, saaristoon ja yksityisasuntoihin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aihepiiri:verkkokauppa
 
 

Pyhän Henrikin Apteekki TURKU

Kauppakamarin jäsenS-ryhmän jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki

Uudistunut Pyhän Henrikin Apteekki on avannut uudenlaisen apteekkimyymälän Itäharjun Prisman yhteyteen. Uudenlaista palvelutasoa Turussa edustaa Drive-in -tyyppinen palvelupiste, johon asiakkaamme voivat ajaa suoraan omalla autollaan ja hoitaa lääke- ja muut apteekkituotehankinnat kätevästi ja nopeasti autostaan nousematta. Turun ensimmäinen apteekkikäytössä oleva lääkekeruuautomaatti lyhentää jonotusaikoja nopeuttamalla ja yksinkertaistamalla erityisesti reseptilääkkeiden toimitusta.

 
 

Baobab Baby - Baobab Kids & Lifestyle TURKU

äitiysvaatteita, lastenvaateliike, lastentarvikeliike

Baobab Kids & lifestyle on Turun keskustasta löytyvä lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden erikoisliike, joka tarjoaa värikkäitä, retro- ja rock-henkisiä vaatteita persoonallisille perheille (per.2006 ent. Baobab Baby). Valikoimista löytyvät myös mm. pohjoismaiset lastenvaatteet, jenkkikassit, nostalgiset puulelut ja hahmot kuten Mikko Mallikas, Myyrä ja Barbapapa sekä laadukkaat lastentarvikkeet. Myymälään esteetön pääsy vaunuilla. TERVETULOA IHANILLE OSTOKSILLE ITSELLE TAI LAHJAKSI!

Palvelu:Verkkokauppa Turku
 
 

Laatutarvike

Verkkokauppa, toimistotarvikeliike, toimistotarvikkeiden tukkumyyntiä, toimistotarvikkeita

Laatutarvike on Suomalainen nettikauppa, jossa hinnat on aina kohillaan riippumatta siitä mitä ostat. Se on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaille, julkishallinnolle, jälleenmyyjille sekä kuluttajille. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita konttorituotteita jokapäiväiseen toimintaan nopealla toimitusajalla sekä edullisin toimituskuluin. Käytännön liiketoimintaan tarjoamme tarpeisiin soveltuvat taloushallinto-ohjelmistot sekä niihin jo valmiiksi integroidut nettikaupat mainostoimistopalvelulla.

 
 

Eläintarvikekauppa.fi

Lemmikkieläintarvikkeita, verkkokauppa, eläintarvikeliike

Meiltä lemmikkille tarvikkeet kuten koiratarvikkeet, koirankoppi, koiraportti, sitruunapanta yms.

 
 
 
 
 
 

F-Musiikki Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, soitinliike, musiikkiliike

Yhteystiedot: F-Musiikki - Verkkokauppa
010-320 7333

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun seutuoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.