Sisustusta

Sisustus · sisustusta · sisustukset · sisustuksia

Hakuehdolla sisustusta löytyi yhteensä 57 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kuninkoja RAISIO

Kauppakamarin jäsen

Rautakauppa

Uusi ja iso K-rauta Kuninkoja palvelee! K-rauta Kuninkoja on todellinen sisustamisen ja rakentamisen tavaratalo. Meiltä löydät laadukkaat tuotteet ja palvelut niin remontoijalle, rakentajalle, kodin sisustajalle kuin ammattiostajallekin. Myymälämme upeista näyttelyistä löydät uusia ideoita omien unelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat tuotteet myös paikalleen asennettuna. Tervetuloa ostoksille!

Aihepiiri:sisustus
Yhteystiedot: Sisustus ja kodinkalusteet
0290 074 820

 

K-Rauta Skanssi TURKU

Rautakauppa

K-Rauta Skanssista, Suomen suurimmasta, löydät kattavan tuotevalikoiman rakentamisen ja sisustamisen alalta. Meiltä löydät kaikki pintamateriaalit: parketit, laminaatit, seinä- ja lattialaatat, tapetit, maalit, tekstiilit ja kaikki tarvikkeet. Keittiökalusteet, valaisimet, kylpyhuonekalusteet, sisustustarvikkeet, työvaatteet, saunat, takat, talopaketit, pienrauta, lvi-tuotteet, puutarha- ja pihatuotteet.Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan myymäläämme Mustionkadulle.

Yhteystiedot: Kodin sisustus, maali ja lattianpäällyste
02-2600 600

 

Kvik Turku RAISIO

Keittiökalusteliike, huonekaluliike

KVIK - Kaikilla on oikeus upeaan keittiöön! Tanskalaista designia. Trendikkäitä keittiöitä, kylpyhuoneita ja vaatekomeroita yllättävän alhaisiin hintoihin. KVIK Keittiöt on saanut vankan sijan kuluttajien maailmassa. Tarjoamme ratkaisuja, joilla on merkitystä arjessa: tavallista korkeammat ja tavallista tilavammat kaapit. Seurustelukeittiössämme on tilaa seurusteluun, arkeen ja juhlaan. Tällä hetkellä myymälöitä 135. Käy myymälässämme hakemassa inspiraatiota tai klikkaa kotisivuillemme.

Palvelu:sisustussuunnittelu
 

Lastentarvikeliike Babytown TURKU

Lastentarvikeliike

Lastentarvikkeet liikkeestämme ja verkkokaupastamme. Meiltä tarvikkeet lapselle ja äidille sekä kalusteet lastenhuoneeseen. Tuotemerkkejämme ovat Babypoint, Bambolina, Canpol babies, Chicco, Concord, Cybex, Esprit, Hauck, i coo, Jedo, Kiddy, Ora, Pikku Piia, Skidi, Tako ja Zooty. Verkkokaupassamme joustavat maksuehdot ja nopeat, edulliset toimitukset. Katso kaupan uutiset: liikkessämme ensiesittelyjä ja tuotemerkkien edustajia. Katso myös kuukauden huipputarjouksemme ja pakettitarjouksemme!

Tuote:lastenhuoneen sisustus
 

Hakulan Puu Oy LIETO

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, rakennuslevyjä, eristeitä, listoja

Laajasta valikoimastamme löytyvät lähes kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet. Meiltä löydät varastotuotteina mm. anturamuotit, harkot, teräkset, putket, eristeet, saha- ja höylätavarat, rakennuslevyt, ovet, listat, maalit ja kiinnitystarvikkeet. Hakula-Talot rakentaa rivitaloja Liedon alueelle, tutustu palveluihimme tarkemmin kotivisuillamme. Palvelemme seuraavasti: ark. 8 - 17 la 9 - 13

Yhteystiedot: Sisustustarvikemyyjä/ maalaus/sisustus, pienrauta, Petra Loikas
02 489 2114

 

Sisustustoimisto Bellava RAISIO

Sisustusta, sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelija, verkkokauppa

Bellava on sisustussuunnitteluun ja -konsultointiin erikoistunut yritys, jonka toimialueeseen kuuluvat Turku ja Turun seutu. Pieni ja idyllinen showroom sijaitsee Raisiossa ja on auki sopimuksen mukaan. Yksilölliset sisustustuotteet löydät verkkokaupasta 24h/vrk. Kun olet vailla vinkkejä tai suunnitelmaa kotisi sisustamiseen, varaa aika ja tule tutustumaan! Oli tarve pieni tai suuri.

Palvelu:sisustussuunnittelua
 
 

Paattimaakarit Oy RAISIO

Erikoisalarakentaja

Paattimaakarit Oy:n toiminnassa yhdistyvät laatu ja vankka ammattitaito. Olemme palvelleet rakennusliikkeitä julkishallintoa ja yksityisasiakkaita jo vuodesta 1987. Toimintaamme on aina leimannut vesillä liikkuminen. Kokemuksemme vaativien kohteiden, kuten laivojen ja veneiden sisustamisesta sekä korjaus- ja muutostöistä toimii pohjana myös maalle rakennettavissa kohteissa. Mittatilauksena valmistettujen kalusteiden ja muiden puusepäntuotteiden ohella ja Corian®-tuotteet kuuluvat valikoimaamme

Palvelu:Veneiden sisustus
 
 

Bygg S Grönroos TENHOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, korjausrakennusta

RAKENTAMISEN KOKO KIRJO. AMMATTITAITOISTA teollisuus rakentamista, saneerausta. Kesähuvilat, asunnot, saunat, autotallit. Sisustus ja kunnostustyöt: keittiöt, keittiökaapit, kylpyhuoneet, kylpyhuonekunnostukset, kosteat tilat; parketit, paneelit, kaakelit, kaakeloinnit, laminaatit, laatat, levyt, levytyöt. Myymme, toimitamme ja asennamme laadukkaat Crawford autotallinovet. Käytössämme myös ketterä minikaivuri. Vuokraamme peräkärryjä rakennustarvikkeiden, auton sekä koneiden kuljetukseen.

Palvelu:sisustustyöt
 
 

Sisustussuunnittelutoimisto Päivi Himanen TURKU

Sisustusarkkitehti

Sisustussuunnittelua, tekstiilisuunnittelua, tila- ja kalustesuunnittelut

Hakusana:sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelu, sisustussuunnittelut
 
 

TAAR-GROUP Oy RAISIO

Telakkateollisuutta

TAAR:in erikoisosaamista ovat vaativat sisustustyöt laivoissa, julkisissa tiloissa ja yksityiskodeissa. Toimitamme myös laadukkaat kiintokalusteet.

Palvelu:Kotien sisustukset, Sisustustyöt, Sisustus, Julkistentilojen sisustukset
 
 

Pastella Oy TURKU

Sisustusliike

Sisustusliike Pastella on vain kilometrin päässä Turun kauppatorilta. Idyllisessä ja kauniissa Lonttisten puutaloalueella aivan Aurajoen tuntumassa. Valikoimissamme on laadukkaita espanjalaisia jalkineita, upeita tanskalaisia vaatteita ja paljon asusteita. Pastellasta löydt myös kodin sisutukseen yksilöllisiä tuotteita. Pienryhmille järjestämme myös asiakasiltoja ja pukeutumisneuvonta kuuluu lisäksi kattavaan palveluumme. Lämpimästi tervetuloa unelmiesi Pastellaan!

Palvelu:sisustusta
 
 

Sisustustyö Kaunis Pinta

Maalaustöitä, sisustussuunnittelija, entisöintiä

Sisustustyö Kaunis Pinta on remontoinnin ammattilainen. Meiltä saat pintaremontit ja sisustustyöt yli viidentoista vuoden kokemuksella koteihin ja liikehuoneistoihin. Asiakkaitamme ovat pääasiassa yksityiset ja yritykset. Päätoimialueemme on Tampere ja lähialueet. Teemme kaikki työt pienistä pintaremonteista koko huoneiston remontteihin asti, ammattitaidolla ja laadukkaasti. Voit teettää työt kokonaisurakkana avaimet käteen -periaatteella tai osaurakkana, juuri niin kuin itse haluat.

Hakusana:sisustustyöt
 
 

T:mi Heikki O. Nieminen NAANTALI

Talonrakennusta

Rakennusalan ammattilainen jo vuodesta 1996! Teemme kaikki rakennustyöt vankalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu mm: teräskatteiden asentaminen ja rakentaminen, huoneisto- ja kiinteistösaneeraukset sekä uudisrakentaminen. Ilmainen kustannusarvio!

Palvelu:Sisustustyöt
 
 

Linnan-Kangas RAISIO

Sisustusta, kangaskauppa

Tervetuloa palvelevaan kangaskauppaan ! Olemme pieni ja joustava, laajojen valikoimien kangaskauppa. Pyrimme palvelemaan monipuolisesti yksittäisiä kuluttajia, urheiluseuroja, koululaitoksia, julkista sektoria, seka muita liikelaitoksia. Laatu on meille tärkeä asia, niin tuotteissa kuin palveluissa. Meille kannattaa tulla kauempaakin.

 
 

HN-Yhtiöt Oy RAISIO

Erikoiskalusteita

Yhteystiedot: Sisustussuunnittelu, Ari Hammar
040 543 2296

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun seutuoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.