:

Sähkötöitä

Sähkötyö · sähkötyöt · sähkötöitä

Hakuehdolla sähkötöitä löytyi yhteensä 161 yritystä. Tulokset 1—20:

Raision Sähkö-INSTO Oy RAISIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kodintekniikka, sähköliike, sähkötarvikkeita

Raision Sähkö-INSTO Oy - Täyden palvelun sähkötalo. Palvelemme yli 50 ammattilaisen voimin kuluttajia, yrityksiä, yhteisöjä ja liikelaitoksia kaikissa sähköön liittyvissä asioissa. Toimialat: kiinteistö- ja liikerakennuksien sähköistykset, teollisuus- ja automaatioasennukset, verkonrakennus ja tievalaistusasennukset, sähkö- ja korjausasennukset yksityistalouksille, tarvikemyynti, kodintekniikan myynti sekä sähkösuunnittelu. Muista ottaa aina sähköistykset alan ammattilaiselta!

Palvelu:sähkötyöt, sähköurakointi, teollisuuden sähkötyöt, sähköasennus
Yhteystiedot: Sähköasennukset- Teollisuusautomaatio, Tekninen johtaja - Olli Jokinen
0207 129 715, 0400-525 053

Sähköasennukset - Teollisuusautomaatio, projekti-insinööri - Jere Larikko
0207 129 714, 040 525 8787

Sähköasennukset - Teollisuusautomaatio, Projektivastaava - Petri Salo
040 485 0255

 

TST Asennus Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Sähkötöitä

Olemme sähköurakointiin erikoistunut yritys. Teemme erilaiset sähkötyöt yksityisille ja yrityksille Turun, Kaarinan ja Raision alueella. Toimintamme lähtökohtana on aina asiakkaan tarpeiden tunnistaminen ja täyttäminen. Tehokas projektinjohto, korkealaatuiset materiaalit sekä ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilöstö takaavat joustavat asennukset sekä laadukkaat ja luotettavat ratkaisut. Ota yhtyettä ja kysy sähköalan palveluistamme lisää!

 

Tiki-Sähkö Oy PREITILÄ

Antenniasennusta, valvontajärjestelmiä, sähkötöitä

Laadukasta sähköasennusta yli 30 vuoden kokemuksella Varsinais-Suomen alueella. Toimenkuvaamme kuuluvat sähköurakointi, sähköasennukset, sähkösaneeraukset, valvontajärjestelmien asennukset, antennien asennus ja korjaus sekä kaikki tähän alaan liittyvät työt laadukkaasti ja ammattitaidolla. Kysy lisää!

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennus, sähköasennustyöt
 

Tipitek Oy RAISIO

Sähkötöitä, ilmalämpöpumppuja

TiPiTek Oy on Raisiosta käsin toimiva teknisen alan asennusyritys. Toimialaamme kuuluvat sähkötyöt, ilmalämpöpumput ja muut tekniset asennustyöt. Palvelumme sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen aina tarvikkeita myöten Avaimet käteen -periaatteella. Asennuskohteitamme ovat omakotitalot, rivitalot, vapaa-ajan asunnot ja erilaiset hallit. Teemme asennuksia niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteissakin. Suunnittelu, asennus ja tarvikkeet - kaikki samasta paikasta.

Palvelu:sähkötyöt, sähköurakointi, sähköasennus
 
 

Sähkö Lehmus TURKU

Sähkötöitä

Sähkö Lehmus Oy on sähköalalla Turun seudulla toimiva yritys, tarjoamme asiakkaille toimivia ratkaisuja olipa kyseessä suuri sähköistysurakointi tai uuden valaisimen hankinta.

Palvelu:sähkötyöt, sähköasennukset
 
 

Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy TURKU

Sähkötöitä

Sähköpalvelu J. Vainionpää Oy on valtuutettu S1-luokan sähkö- ja teleurakointiliike, joka on perustettu 1992. Toimimme ensisijaisesti Turun talousalueella. Laaja-alainen toimintamme käsittää niin isojen kiinteistöjen kokonaisvaltaisen sähköurakoinnin kuin yksityisasiakkaiden pienet sähkötyöt. Asiakkaitamme ovat julkishallinto, rakennusliikkeet, taloyhtiöt, ravintolat, erialojen yritykset sekä pientalorakentajat.

Hakusana:sähköliike, sähköasennus, Sähköurakointi, sähkötyö
 
 

EPF - Electric Power Finland Oy PAIMIO

Sähkötöitä, sähköurakointia, sähköasennusta, teollisuussähkötöitä

ELectric Power Finland Oy on sähköalan ammattilainen, palvelemme lähinnä teollisuutta sekä julkisisia laitoksia. Olemme erikoistuneet vaativiin sähkötyökohteisiin. Suoritamme relekoestuksia, määräaikaiskoestuksia, käyttöönottoja, pääkeskusasennuksia, sähköasemia, saneerauksia, sähkönjakelua, muuntamotöitä ja lämpökuvauksia. Sähkötyöt junaliikenteen turvaamiseksi, kuten mm. syöttö- ja välikytkinasemien sähkönjakelutyöt EPF on kokenut ja luotettava vahvavirtaosaaja. Toimialueenamme on koko Suomi.

 
 

HS-Sähkötoimi Oy RAISIO

Sähköasennusta

HS-SähköToimi on erikoistunut kotitalouksien kodinohjausjärjestelmien suunnitteluun, ohjelmointiin ja toteutukseen. Myös perinteiset sähköjärjestelmät kuuluvat palveluihimme.

Palvelu:sähköasennukset, sähköurakoinnit, sähkötyöt
 
 

Saneeraus ja maalaus Erander Oy PAATTINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, vesieristystä, korjausrakennusta, saneeraustöitä

Eranderissa keskitytään osaamiseen ja korkeaan työnlaatuun. Työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat vesieristyssertifikaatit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Toteutamme asunto-osakeyhtiönne linjasaneeraukset sekä kauppojen ja liiketilojen rakennussaneeraukset kuten myös omakotitalojen sähkötyöt ja lvi-työt Turun lisäksi koko Lounais-Suomen alueella. Olemme rakennussaneerauksen ja uudisrakentamisen kokonaisvaltainen ammattilainen. Soittamalla saat lisätietoa!

Hakusana:sähköasennus
 
 

Ekisähkö Oy TURKU

Sähköurakointia, sähköliike

EkiSähkö Oy - Sähkötyöt nopeasti ja luotettavasti Turun talousalueella. Toteutamme sekä uudisrakennuskohteet että sähkösaneeraukset yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille. Olemme sähkö- ja teleurakoitsijaliiton hyväksymä sähköalan yritys, joten meiltä kaikki lain ja standardien mukaiset pöytäkirjat tehdyistä sähköasennuksista. Myymälästämme Lemminkäisenkadulta löytyvät sähkötarvikkeet ja polttimot, tervetuloa tutustumaan!

Palvelu:sähkötyöt
 
 

Sähköpalvelu Vahtera T:mi NAANTALI

Sähkötöitä

Teemme teollisuuden sähköasennukset sekä perussähköasennukset kotitalouksille Varsinais-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat sähkösaneeraukset, antenniasennukset, atk-verkkojen asennukset jne. Kysy lisää sähköasennuspalveluistamme!

Palvelu:sähköurakointi, sähköasennustyöt, kiinteistöjen sähkötyöt
 
 

JTS-Sähkö Oy ILMARINEN

Sähkötöitä

JTS-Sähkö Oy on kokenut sähköalan yritys joka palvelee asiakkaitaan Turun seudulla sekä sen ympäristössä. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset tahot, yritykset, kuin taloyhtiöt. Teemme sähköasennus- sekä sähkötyöt monipuolisesti eri asiakaskohteissamme varmalla ammattitaidolla. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme myös kotisivujemme kautta!

Hakusana:Sähköliike, Sähköasennus, Sähkötyöt, Sähköurakointi
 
 

Mepetek Oy TURKU

Sähköasennusta

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti sähköasennuspalvelut niin yksityisille kuin yritysasiakkaille. Sähkötyöt teemme pääasiassa Turussa ja lähikunnissa. Periaatteisiimme kuuluvat laadukas työn lopputulos, asiakastyytyväisyys ja aikataulun mukaisesti suoritetut urakoinnit. Ota yhteyttä!

Hakusana:sähkötyöt, Sähköasennus, sähköurakointi
 
 

Turun sähköurakointi oy - Tsu oy - Sähköasennus - Ilmalämpöpumppu TURKU

Sähköurakointia

TSU Group Turun seudulla! Turun Sähköurakointi Oy on vuonna 2011 perustettu sähköasennusliike. Toteutamme sähkötyöt, kaivuutyöt ja LVI-työt asiantuntemuksella! Meiltä myös ilma- ja vesilämpöpumput sekä aurinkopaneelit.

Palvelu:sähköasennus, sähköasennus turku
 
 

SSK-Asennus Oy TURKU

Sähkötöitä, ilmalämpöpumppuja, sähkösuunnittelua

Meiltä ilmalämpöpumput, sähkötyöt sekä sähkösuunnittelu luotettavasti! Toimimme koko Etelä-Suomen alueella ja päätoimipaikkamme on Turku. Jos kaipaat laadukasta ja asiakasläheistä palvelua, tutustu kotisivuihimme ja ota yhteyttä Sauli Kemppaiseen. Sivuilla myös tarjouspyyntölomake!

Palvelu:Sähkötöitä Turku, Sähkötyöt Turku
 
 

GP-Asennuspalvelu Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Keittiökalustevalmistaja

Tarjoamme korkealaatuista palvelua kahdelta alalta: Rannikkoseudun Asennus on laadukkaita asennuspalveluja tarjoava sähköalan yritys. Gp-Asennus toimittaa puu- ja metallikalustekokonaisuuksia mm. ravintoloihin, kahviloihin, suur-keittiöihin, sekä julkisiin tiloihin.

Hakusana:sähköasennus kalusteasennus
 
 

AMP-SÄHKÖ LEMU

Sähkötöitä

Teemme Turun seudulla kaikki sähköalan työt yksityisille sekä yrityksille. Kauttamme myös tarvikkeet. Tervetuloa!

Hakusana:sähkötyöt, sähköliikkeitä
 

Muuta hakua

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun seutuoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus